Modelbureauet Modelbooking


Hos Modelbureauet Modelbooking, er vi altid på udkig efter spændende nye ansigter. Hos Modelbooking er man altid velkommen til at kigge ind til en uforpligtende samtale, eller sende en ansøgning via vores hjemmeside, hvor vi efterfølgende vil vurdere, om der er potentiale i de aspirerende ansøgere.

Bureau oplysninger:

Modelbureauet Modelbooking har eksisteret siden 1979, og siden da har bureauet oplevet konstant og stabil vækst. I dag, er Modelbooking et af de førende bureauer i skandinavien. Modelbooking specialiserer sig i, at finde top modeller, og ligeledes udvikle nye top modeller. Vi arbejder også som konsulenter og assistere vores kunder i, at finde de helt rigtige modeller der matcher netop deres koncepter.

Modelbooking har et tæt samarbejde med kendte og meget profilerede bureauer i Europa, Nord Amerika og Asien. Dette professionelle netværk giver os muligheden for at tilbyde vores kunder en bred vifte af internationale top modeller.

Modelbooking er stolte af, at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg af top modeller i absolut top klasse, navne som både inkluderer topmodeller, børn, artister og kendte atleter. Vores service består også af at arrangere modeshows samt makeup/styling, så vi er i stand til at tilbyde vores kunder en komplet pakkeløsning.

Annoncer fra Modelbureauet Modelbooking

Nyhedsplads
1
  • Modeller slår sig løs i Hobrohuset

    Aftenen startede med at de spisende gæster indtog en lækker platte i Entré Cafeen, hvorefter selve showet skulle finde sted i Hobrohuset lige overfor.

    En ..

    Læs mere her

Modeller slår sig løs i HobrohusetModeller slår sig løs i HobrohusetModeller slår sig løs i HobrohusetModeller slår sig løs i HobrohusetModeller slår sig løs i HobrohusetModeller slår sig løs i HobrohusetModeller slår sig løs i HobrohusetModeller slår sig løs i HobrohusetModeller slår sig løs i HobrohusetModeller slår sig løs i HobrohusetModeller slår sig løs i HobrohusetModeller slår sig løs i Hobrohuset

Kontakt

Telefonnr: +45 8619 6888
Adresse: Frederiksgade 34, st
8000 Aarhus C
Virksomheder og firmaer Modelbureauer

Stjernetilbud Vis alle tilbud

Eventpladsen Vis alle events

01
Jan
Fast udstilling Kvindernes liv fra urtid til nutid
11
Feb
Særudstilling om Hvidstengruppen
05
Jul
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
05
Jul
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
05
Jul
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
05
Jul
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!

Aarhus kortet
i samarbejde med

Radio Go!FM

Lou og Partners