Zonta Aarhus 1996 velgørenhedsarrangement

Søndag d. 25. marts løb Zonta Aarhus 1996s ” Inspirationsdag for kvinder ” af stablen. Turbinehallen dannede ramme for dette års arrangement, hvor der for første gang var 31 udstillere.

Lykke Friis åbnede dagen, som bød på korte foredrag, modeshow, lotteri og mange lækre tilbud fra udstillerne. To af Aarhus kortets medlemmer var med til arrangementet. Det drejer sig om La Maison fra Klostergade og Ravsmeden fra Frederiksgade.
La Maison havde en flot stand med mange lækre varer, herunder en del af de ”nye” gamle franske fund, som jævnligt bliver fragtet til butikken, og som er nøje udvalgt i Frankrig. Gik du glip af arrangementet, så besøg butikken i Klostergade og se den helt nye sending, som ankom i starten af marts.
Hos Ravsmeden bugnede standen af de lækreste smykker fra nogle af de ypperste smykkeproducenter. De besøgende kunne på standen spare 15%. Ringe udskåret af nødder, voluminøse unika ringe, armbånd med perler og sten, øreringe og halskæder til enhver lejlighed og meget andet kunne findes på standen, og det var nemt at se, at det faldt i de besøgendes smag.
Derudover var der en del velvære stande, hvor man kunne få massage, ansigtsbehandling, en klipning eller makeuptips, så det må siges at være en dag i forkælelsens tegn.
Som et sidste krydderi fik man en fin goodiebag, med masser af gavekort og produkter fra udstillerne.

Det er 3. gang at Zonta Aarhus 1996 arrangerer en forkælelsesdag for kvinder, og hvert år er der doneret penge til et velgørende formål. I år går pengene til Århus Krisecenter og Somaly Mam Foundation i Cambodja, som hælper voldsramte kvinder. I krisecentrene i Cambodja er der også en målrettet indsats for at redde ofre fra sexslaveri og hjælpe dem videre.

Dette års arrangement havde ca. 400 besøgende og fik i alt indsamlet 93.000 kr., som bliver doneret til de to foreninger.

Det er den lokale forening, Zonta Aarhus 1996, der for 3. gang, med succes, arrangerer denne inspirationsdag. I år er antallet af deltagere vokset til 31 og fælles for alle udstillere er, at det er butikker og virksomheder fra Aarhus og omegn.

Zonta er en uafhængig international NGO organisation, med 33.000 medlemmer fordelt på 1.200 klubber i 67 lande. Zonta arbejder på at forbedre og styrke kvinders stilling, uddannelsesmæssigt, økonomisk, politisk, juridisk og sundhedsmæssigt.

Læs mere om Zonta her

Læs mere omGalleri


Stjernetilbud Vis alle tilbud

Eventpladsen Vis alle events

01
Jan
Fast udstilling Kvindernes liv fra urtid til nutid
11
Feb
Særudstilling om Hvidstengruppen
09
Dec
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
09
Dec
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
09
Dec
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
09
Dec
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!

Aarhus kortet
i samarbejde med

Radio Go!FM

Lou og Partners