Mode, Møbler og Musik

Torsdag d. 7. juni åbnede Norr11s showroom dørene op for et anderledes modeshow og en akustisk koncert med Kris Herman.


Modeller fra Modelbureauet lavede et sceneshow med en masse lækkert tøj fra butik Norr. Den traditionelle catwalk var skiftet ud og de 5 skønne modeller Kristina, Anne, Marie, Louise og den mandlige model Anders skiftede outfits fra blandt andre Margit Brandt og SUIT samtidig med at de fremviste smykker fra Erbs & Bjerke og briller fra CrossEyes. Caterina fra butik Norr i M.P.Bruunsgade havde sammen med sine dygtige medarbejdere arrangeret en masse forskellige outfits, som alle afspejlede tidens tendenser.


Kris Herman
, der er en del af den etablerede danske musikscene leverede en fantastisk koncert, som fik hårene på armene til at rejse sig. Udover, at han er en vidunderlig sanger, så får han publikum til at indleve sig i sin musik på en facon, som er helt unik. Kris bevægede sig rundt i showroomet og ned blandt publikum, og det var med til at man følte en enorm indlevelse i det han sang og fortalte.


Koncerten var krydret med små anekdoter og hyggelige indslag, som oplæg til den sang han efterfølgende sang. Det er meget tydeligt at mærke, at Kris føler en stor kærlighed til det publikum han står overfor og, at det for ham handler om at give lytterne en dejlig oplevelse, hvadenten der er 3 eller flere tusinde.


De besøgende kunne sideløbende med modellernes sceneshow, nyde et glas vin og se nærmere på de mange lækre møbler og accessories, der er i showroomet. Norr11s produkter bliver designet af talentfulde designere fra hele Skandinavien, og stilen er inspireret af dansk møbelkunst i 1950 og
60´erne tilsat et moderne pift.


De første 30 gæster var så heldige at få en goodiebag med et lækkert smykke fra Erbs & Bjerke, brillesnor fra CrossEyes, halstørklæde fra butik Norr, fanplakat og armbånd fra Kris Herman samt diverse fashion magasiner. Alt sammen i super fin kanvas taske fra butik Norr.


Aarhus kortet siger tak til alle gæster og samarbejdspartnere, for at de bakkede op om dette event. Vi ser frem til at planlægge en masse events i fremtiden, og håber selvfølgelig, at vi igen møder en masse glade gæster.

 


Læs mere omGalleri


Eventpladsen Vis alle events

01
Jan
Fast udstilling Kvindernes liv fra urtid til nutid
11
Feb
Særudstilling om Hvidstengruppen
09
Dec
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
09
Dec
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
09
Dec
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
09
Dec
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!

Nyhedspladsen Vis alle nyheder

Aarhus kortet
i samarbejde med

Radio Go!FM

Lou og Partners