Modeller slår sig løs i Hobrohuset

Aftenen startede med at de spisende gæster indtog en lækker platte i Entré Cafeen, hvorefter selve showet skulle finde sted i Hobrohuset lige overfor.

En efter en kom modeller fra Modelbureauet ud, og tog turen på catwalken. Til tonerne af lækker catwalkmusik viste de på skift tøj, sko eller accessories fra de deltagende butikker, som var WONHUNDRED, Norr, Utzon, DEE, Ravsmeden og Thiele.

Aftenen bestod af to halvdele med en indlagt pause, hvor der blev udtrukket vindere af lækre præmier blandt gæsterne. Blandt andet kunne man vinde guldøreringe, designerbriller fra Tom Ford og Givenchy og selvfølgelig lækkert tøj og halstørklæder.
For gæster med en Deluxebillet gjorde det sig gældende at de havde 3 lodder, og for to personers vedkommende betød det, at de begge blev udtrukket to gange og dermed vandt to enormt lækre præmier.

Værtinde Mette Rieck styrede aftenen på eksemplarisk vis, og fortalte undervejs om butikkerne og sørgede for at stemningen var i top.
Mette Rieck er ansat på DR, og vil snart kunne opleves som værtinde på et nyt program på DR1.

Som en passende afrunding på eventen var alle gæsterne inviteret på ZenZa, hvor der selvfølgelig var en gratis cocktail til alle.

Der skal lyde en stor tak til alle de deltagende, som hver og en bidrog til at gøre aftenen fuldendt.

Aarhus kortet ser frem til at planlægge og arrangere den næste event, som kommer til at foregå på en lokalitet i byen, hvor man normalt ikke vil kunne opleve den type events, så følg os her på portalen og tilmeld nyhedsbrevet, så du ikke går glip af den næste unikke event.Læs mere omGalleri


Nyhedspladsen Vis alle nyheder

Nye profiler Vis kategorier

Aarhus kortet
i samarbejde med

Radio Go!FM

Lou og Partners