Iskunstnere blev født foran Viby CentretViby Centret vil igennem hele 2013 tilbyde spændende events for både børn og voksne, hver den første søndag i måneden.
Der er som noget nyt startet en kundeklub, hvor man gratis og uforpligtende kan tilmelde sig et nyhedsbrev, hvori der både vil være oplysninger om kommende aktiviteter, tilbud, konkurrencer og adgang til et online magasin.
Tilmelding til kundeklubben kan ske både på Viby Centrets profil her på aarhuskortet.dk, eller på Viby Centrets hjemmeside.

Søndag d. 3. februar var første event på programmet, en sjov, kold og anderledes udendørsaktivitet, hvor børn og barnlige sjæle kunne prøve kræfter med at lave deres egen flotte isskulptur.
På pladsen foran centret var der opstillet borde, hvorpå der stod isblokke, som de ivrige deltagere kunne kaste sig over og gå igang med at udforme, til det de gerne ville kreere.

Det var tydeligt at mærke koncentrationen fra deltagende børn, der helt åbenlyst hyggede sig enormt med at lave fine skåle, hjerter og andre sjove kunstneriske kreationer.

Der var rigtig mange postitive tilkendegivelser fra såvel deltagere, som tilskuere der bare stoppede op for at se på de små iskunstnere i aktion.

I marts måned vil centret invitere til modeshow, samt en ung tryllekunstner, der er en mester til at trylle og lave magiske tricks med kort.

Se billeder fra den herlige eftermiddag i galleriet nedenfor.

Læs mere omGalleri


Eventpladsen Vis alle events

01
Jan
Fast udstilling Kvindernes liv fra urtid til nutid
11
Feb
Særudstilling om Hvidstengruppen
13
Aug
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
13
Aug
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
13
Aug
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
13
Aug
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!

Nyhedspladsen Vis alle nyheder

Aarhus kortet
i samarbejde med

Radio Go!FM

Lou og Partners