Ny kundeklub og ambitiøst eventprogram


Viby Centret er et indkøbscenter opført i 1970, i Aarhus-bydelen Viby. Oprindeligt var det et udendørs center i form af en strøggade, men blev i forbindelse med en gennemgribende renovering i 1990 et overdækket center, med 500 kælderparkeringspladser. Centeret er beliggende på det nordlige hjørne af Viby Torv ved krydset mellem Skanderborgvej og Ydre Ringvej overfor den gamle Viby Kirke.

Her finder du 26 specialvarebutikker, Føtex, posthus, apotek og meget andet. Ud over at have alt det, du mangler til både dagligdag, festlige højtider og større indkøb, har Viby Centret også en rar atmosfære, lys, læ og plads.

I disse dage har centret budt på sjove og hyggelige juleoplevelser, hvor der blandt andet har været besøg af julemanden, hver dag, og et julekor har i weekenderne fyldt centret med dejlige juletoner. Der var selvfølgelig også et Luciaoptog i centret d. 13. december.

2013 bliver et spændende år for centret, som lancerer en ny kundeklub, hvor der vil være mulighed for at følge centrets aktiviter på tæt hold. Der vil jævnligt blive udsendt et nyhedsbrev, hvori man kan følge med i de mange events, gode tilbud og konkurrencer, som centret arrangerer for de besøgende. Derudover vil man sammen med nyhedsbrevet modtage centrets magasin, som indeholder tilbudskampagner og andre relevante indlæg i centerregi.

I forhold til events, så vil der i 2013 være et meget ambitiøst eventprogram med mange sjove og underholdende events for hele familien. Hver weekend vil der være linet op til, at man kan tage en hyggedag i centret og få en masse oplevelser.
Husk, at der er gode parkeringsmuligheder og gratis parkering.

Der er mulighed for at tilmelde sig kundeklubben, både via centrets hjemmeside og på deres profil på aarhuskortet.dk.

Viby Centret ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

Læs mere om
Nyhedspladsen Vis alle nyheder

Nye profiler Vis kategorier

Aarhus kortet
i samarbejde med

Radio Go!FM

Lou og Partners