Afdansningsbal med fut i skoene

VM Dans har netop afholdt afdansningsbal i NRGi Arena. Der var lagt op til en dag i danseglædens tegn, og det blev det. Arenaen summede af danseglæde, og børn, unge og voksne i alle aldre boltrede sig på gulvet, hvor hvert hold skulle lave en opvisning for en masse begejstrede familiemedlemmer, venner og tilskuere.

Udover de mange dygtige hold, som fremviste en dans, så var dagen krydret med andre indslag. Anne Sofie Espersen kiggede forbi, og fremviste sine evner på et dansegulv efter sin deltagelse i Vild med Dans, sammen med Mads, og derudover kom vinderne af børne MGP, Energy forbi, og gav en forrygende koncert.

VM Dans er ejet af Mads Vad kendt fra Vild med Dans og Lene James Mikkelsen, der var den første dansker, som blev verdensmester i latinamerikanske danse. Danseskolen har til huse på Klamsagervej og har en enkelt undervisningsdag i Randers. På nuværende tidspunkt har VM Dans 2200 medlemmer, som bliver undervist i alle former for dans, på alle niveauer. Der er for eksempel en professionel Hip Hop gruppe, som kan bookes til events og tiltag.

Har du lyst til at høre nærmere om de mange muligheder der er for at blive undervist i dans hos VM Dans, så besøg hjemmesiden her.
Du kan altid få en gratis prøvetime på et eller flere af holdene. RIng på tlf. 86282300 eller send en mail til vmdans@vmdans.dkLæs mere om
Eventpladsen Vis alle events

01
Jan
Fast udstilling Kvindernes liv fra urtid til nutid
11
Feb
Særudstilling om Hvidstengruppen
21
Maj
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
21
Maj
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
21
Maj
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!
21
Maj
Her kunne du have et event! Med en masse fin tekst!

Nyhedspladsen Vis alle nyheder

Aarhus kortet
i samarbejde med

Radio Go!FM

Lou og Partners